Om EnergiVagt

EnergiVagt Aps er et lille en mandsfirma som udvikler og producer elektronik til specielle formål. Vi laver især til vedvarende energi, lige fra direkte styring til bla. vindmøller, data opsamling og overvågning af solcelle anlæg, vindmøller, varmepumper, ventilation. Alt sammen noget så enten øger produktionen eller spare på energien.

Du vil som så mange andre gerne spare nogen penge og hjælpe miliøet. Men hvordan skal man gøre det ?.

Hvis du skal købe ind i et super marked og der ingen priser er på varen, du får først den samlede pris for alle vare opgivet når du står ved kassen, men da har du allerede købt og forbrugt varen, altså strømmen, du har bare at betale.

Omvendt, hvis du har en Vindmølle eller et Solcelle anlæg, så er det også først når året er omme at du få en ide om Energi produktionen har været fornuftig. Ved at have en EnergiVagt på dit produktions anlæg kan du ikke bare se hvad den laver her og nu, men får nogen analyser, så som effektkurve i forhold til vindhastighed, samt kurve for den mængde energi du har lavet ved forskellige vindhastigheder og retninger.

Er du indehaver af en varmepumpe har du foretaget en god inverstering, men ved du hvor god ?. Når du køber en bil fortæller sælger glædelig hvor meget du spare, altså hvor mange km. den køre pr. liter brændstof…. men, hvor mange køre så langt på literen, samme med varmepumper, så ville det være rigtig godt at have et forbrugsmeter så I kan lære hvordan i udnytter den nye investering mest optimal.

 

Kontakt os på email

anker@energivagt.dk

SMS og telefon

25 70 11 88